LÖSNINGAR

Att hyra arbetsmaskiner är idag inte världens lättaste sak att göra och därför är vi stolta att kunna erbjuda vår snabba och (kostnads-) effektiva service. Våra maskiner står alltid redo och är självklart alltid fullservade. Oavsett om du behöver våra maskiner för en dag eller för längre och större projekt, så har vi uthyrningsplaner för allt.


Livlinan 24/7
Då vi vet att byggbranschen är en komplex värld där oförutsägbara händelse sker dagligen, har vi infört servicen Livlinan 24/7 som helt enkelt ger dig tryggheten att du kan kontakta oss dygnet runt och hyra just den maskiner som du behöver just då.


Uthyrningspriser
Kort kan vi säga att våra uthyrningspriser är konkurrenskraftiga till de flesta aktörer inom branschen. Våra priserna kan variera beroende på olika uthyrningsfaktorer, så som maskinstorlek, tid för uthyrning, leverans m.m.

Kontakta oss gärna för att få en kostnadsfri offert och se vad vi kan erbjuda just dig och ditt projekt.


Direktleveranser
Vi erbjuder också våra kunder leverans av de maskiner som hyrs ut, beroende på tid, plats och storlek på maskin så har vi alltid en lösning till ett konkurrensaktigt pris.


Att hyra maskin kan vara bra under perioder när efterfrågan på maskiner är väldigt högt. När man hyr maskin av Pan Rental så vet man att man alltid får ut en fräsch maskin till ett konkurrensaktigt pris. 


De går alltid att köpa loss den maskin man har hyrt av Pan Rental och man får då tillgodose sig en del av hyrespriset som då skrivs av från maskinpriset. Ring eller maila så berättar vi mer!


Vill du köpa en maskin?

Då hjälper Pan Trading till att hitta rätt maskin för just dig.